Strona Główna

Linki

Księga Gośœci

Kontakt

TELENOWELE

Klon
Miłość jak tequila
Namiętności
Rubi
W sidłach namiętności
Zakazana miłość
Zemsta
STARE TELCIE

AKTORZY

Adolfo Cubas
Andrea del Boca
Andreina Yepez
Angelica Rivera
Barbara Mori
Barbara Mosquera
Catherine Fulop
Claudia Alencar
Danna Garcia
Eduardo Yanez
Fabiola Colmenares
Fernando Carillo
Grecia Colmenares
Jorge Aravena
Jorge Reyes
Lucia Mendez
Martha Julia
Mayra Alejandra
Miguel de Leon
Natalia Streignard
Ricardo Darin
Roxana Diaz
Tatiana Capote
Veronica Castro


Martha Julia Lopez Luna
urodzona 24 lutego 1973 roku w Culiacan, Sinaloa (meksyk)

Zadebiutowała jako Consuelo w telenoweli El Premio Mayor (1995), dwa lata później zagrała tę samą postać w sequelu - Salud, Dinero y Amor. Następne cztery lata poświęciła synowi Richiemu (Ricardowi). Do telewizji wróciła w roku 2001 rolą w Przyjaciółkach i rywalkach. Zagrała też w Ścieżkach miłości (2002) i peruwiańskiej telenoweli Luciana y Nicolas (2002), oraz w La Madrasta (2005). Miała zagrać w Cenie marzeń, ale jej rola powędrowała do Yadhiry Carrillo (Grzesznica). W tym roku pojawiła się w Destilando amor, remake’u Kiedy będziesz moją, gdzie przejęła rolę po Anette Michel.

życie prywatne

Ma syna.

kliknij na zdjęcie aby powiększyć





Filmografia

• (2010) Nina de corazon mi ... Tamara
• (2008) Alma de Hierro ... Patricia 'Paty' Jimenez de la Corcuera de Hierro
• (2007) Destilando Amor ...Isadora Duarte Montalvo
• (2005) Olvidarte Jamas ... Lucrecia Montero
• (2005) La Madrastra ... Ana Rosa Marquez
• (2003) Luciana y Nicolas ... Egusquiza Lorena
• (2002) Las Vias del Amor ... Sandra Iribarren
• (2001) Amigas y rivales ... Margarita
• (1997) Salud, Dinero y Amor ... Consuelo
• (1995) El Premio Mayor ... Consuelo

MIEJSCA

Buenos Aires

Caracas

Cancun

Mexico

Rio de janeiro

Sao paulo

Tequila

Wyspy - Wenezuela

ROZRYWKA

Filmy dokumentalne

Filmy fabularne

Książki, prasa

Moda, makijaż

Muzyka latino

Taniec (pereo)

Telewizja latino

ŻYCIE LATINO

Bieda i slamsy

Gangi

Korupcja

Kult macho

Kult piękna

Milionerzy - jak żyją ?

Morderstwa kobiet

Narkotyki

Plemiona ameryki płd

Religia a czary

Więzienia

DLA TURYSTÓW

Nauka języka

Przed wyjazdem

Organizacja wyjazdu

Na co uważać


CopyRight © 2011 Telenowele.strefa.pl